Het toppunt van maatbegeleiding

... is een nieuwsgierige Sporta-medewerker ontvangen op je club. Zijn missie: persoonlijk kennismaken en luisteren hoe Sporta jouw club kan versterken. Zit je met een sportclubprobleem en zie je zelf niet meteen een oplossing, haal dan een clubbezoek in huis!

Maatbegeleiding aan huis

Concreet gaat een clubbezoek zo in zijn werk: een Sporta-medewerker bezoekt jouw club om persoonlijk kennis te maken en te luisteren naar de vragen en feedback die je club heeft. Daarnaast is er tijdens het clubbezoek ruimte om samen de mogelijkheden van de dienstverlening van Sporta te bekijken, zodat jouw club de Sporta-voordelen optimaal benut. Samen investeren we in jouw clubwerking!

Kort en krachtig

De tijdsinvestering blijft bewust minimaal. Het is dus niet nodig bepaalde zaken voor het clubbezoek voor te bereiden of uit te zoeken. Om effectief te kunnen werken, vragen we om het aantal bestuursleden bij het clubbezoek te beperken tot 2 personen. Het is wel aangewezen dat één van die twee personen vertrouwd is met "Mijn Beheer".

Mogen we langskomen? Nodig ons uit en we spreken graag af! 

Vraag clubbezoek aan

Onderstaande clubs vroegen al een clubbezoek aan

Wat clubs zeggen over het clubbezoek

"Heel fijn om persoonlijk contact te hebben. Door de mensen achter Sporta te leren kennen, verlaagt de drempel om hulp te vragen."

"De verantwoordelijke van Sporta dacht mee over de items die werden gevraagd vanuit onze club. Er werden mogelijkheden aangeboden die toepasselijk waren voor onze club. Er was een constructieve sfeer."

"Door de persoonlijke aanpak bespreek je makkelijker kleinere zaken die je anders niet aan bod laat komen."

"De Sporta verantwoordelijke luisterde naar welke club we zijn en maakte ons alert op welke dingen wij als club nog beter kunnen doen."

Voor vragen/contact

federatie@sporta.be - 03/361 53 40