Het toppunt van initiatief

... is tussen de poulewedstrijden door een informeel tornooi in de steigers zetten, waaraan naast Sporta-ploegen ook gelegenheidsteams kunnen deelnemen. Zo creëren onze Sporta-clubs een spontaan tornooicircuit met drie gouden hoekpunten: sociale sfeer, sportief vertier en een gezonde clubkas.

Op het einde van het seizoen verzamelen alle Vlaams-Brabantse teams voor een verbroederend slotevenement. Daar horen een zwoel beachtornooi, verkwikkende receptie en de prijsuitreiking van de voorbije speelperiode bij.

 

 

 

 

 

 

 

 

1 november 2019 - 28ste Tempotornooi De Patters - Huldenberg

Hoge sportiviteitspunten, hoog spelniveau, geen kwetsuren, veel fun en alleen maar blije gezichten! Het tornooi verliep traditiegetrouw weer supervlot!
'Adje voor de sfeer' en Hubevo wonnen de fairplayprijs en kan je vanaf nu bewonderen in hun fairplay t-shirts.
De bal werd gewonnen door Redavo.
Het tornooi werd voor de 10de keer (9 keer na mekaar) gewonnen door Redavo .
De volledige uitslag:
1. Redavo
2. Volley Thor Tervuren
3. Balleke Smash
4. Hubevo
5. Patters 2
6. Patters 1
7. In Team Geschoren
8. Adje voor de sfeer
9. De Simpel Duiven
10. Smashing Pumpkins
11. Lovoc

De Patters danken alle spelers voor de fijne sfeer en de sportieve en faire inzet. Wij bedanken Patters voor de organisatie.

 

17 mei 2020 - Eindeseizoensbijeenkomst - Huldenberg - GEANNULEERD OWV COVID-19

Om het seizoen op een prettige manier af te sluiten, brengen we alle clubs graag nog één keer bij elkaar voor een gezellig en sportief slotgebeuren. 
In navolging van de vorige edities, organiseren enkele leden opnieuw een beachvolleybaltornooi.  Op de dag zelf stellen we ploegen samen en laten we het tornooi in alle hevigheid losbarsten. Hoe meer deelnemers, hoe meer vreugd! 
Na een verfrissende douche gaan we samen nog een glaasje drinken op de receptie. Daar kan je met ploegmaats en tegenstrevers nakaarten over het voorbije seizoen, terwijl de winnaars zich laten huldigen. Alleen kampioenen die aanwezig zijn ontvangen hun prijs.

Om te kunnen inschatten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, vragen we om voor 5 mei via volleybal@sporta.be te laten weten met hoeveel jullie aanwezig zullen zijn.
Ook niet-aangesloten clubs zijn welkom, dus als je een club kent die mogelijks interesse heeft om een ploeg in te schrijven in de competitie, nodig hen gerust uit om de sfeer eens op te snuiven.

30 mei 2020-18de Hubevo-tornooi - Kortenberg - GEANNULEERD OWV COVID-19

Naar goede gewoonte organiseert Hubevo Volleybalclub Everberg ook dit jaar op de zaterdag van het Pinksterweekend een volleybaltornooi voor recreatie- en gelegenheidsploegen.
Snel zijn is de boodschap want het aantal ploegen is beperkt tot 12.