Het toppunt van initiatief

... is tussen de poulewedstrijden door een informeel tornooi in de steigers zetten, waaraan naast Sporta-ploegen ook gelegenheidsteams kunnen deelnemen. Zo creëren onze Sporta-clubs een spontaan tornooicircuit met drie gouden hoekpunten: sociale sfeer, sportief vertier en een gezonde clubkas.

Op het einde van het seizoen verzamelen alle Vlaams-Brabantse teams voor een verbroederend slotevenement. Daar horen een zwoel beachtornooi, verkwikkende receptie en de prijsuitreiking van de voorbije speelperiode bij.

 

 

 

1 november 2020 - 29ste Tempotornooi De Patters - Huldenberg  

Het tornooi zal dit seizoen NIET doorgaan.

 

9 mei 2021 - Eindeseizoensbijeenkomst - Huldenberg 

Om het seizoen op een prettige manier af te sluiten, brengen we alle clubs graag nog één keer bij elkaar voor een gezellig en sportief slotgebeuren. 
In navolging van de vorige edities, organiseren enkele leden opnieuw een beachvolleybaltornooi.  Op de dag zelf stellen we ploegen samen en laten we het tornooi in alle hevigheid losbarsten. Hoe meer deelnemers, hoe meer vreugd! 
Na een verfrissende douche gaan we samen nog een glaasje drinken op de receptie. Daar kan je met ploegmaats en tegenstrevers nakaarten over het voorbije seizoen, terwijl de winnaars zich laten huldigen. Alleen kampioenen die aanwezig zijn ontvangen hun prijs.
Meer info volgt.

22 mei 2021-18de Hubevo-tornooi - Kortenberg 

Naar goede gewoonte organiseert Hubevo Volleybalclub Everberg ook dit jaar op de zaterdag van het Pinksterweekend een volleybaltornooi voor recreatie- en gelegenheidsploegen.
Meer info volgt.