Het toppunt van recreatief volleybal

... is meedoen aan een spontaan volleybalternatief. Sporta-volleybal serveert Vlaams-Brabantse zestallen een recreatieve competitie waar er een gezonde competitiegeest in de lucht hangt, maar waar fair play en wederzijds respect de zwaartepunten zijn. Volleybal moet vooral heel leuk blijven. Typisch Brabants: naast de damescompetitie is er een competitie voor gemengde teams, zodat het nóg nadrukkelijker om dat spelplezier draait!

Concreet kan je in een Sporta-reeks van jouw niveau vrijuit volleyballen. Een competitieclub die een ploeg recreatieve spelers samen krijgt, een groep volleybalvrienden die een gelegenheidsteam vormt, een collegacollectief… ieder zestal dat zin heeft in een plezierige pot volley tegen faire tegenstanders vindt hier een volleybaluTOPie!

!Corona-update 28/10/20!

Gezien het onvoorspelbare verloop van de coronacrisis, de vele onzekerheden en bezorgdheden heeft de Sporta-raad Volleybal Vlaams-Brabant op 27/10/20 beslist om de competitie te neutraliseren:

  • Er zullen geen stijgers of dalers zijn. We starten volgend seizoen in principe met dezelfde indeling als dit seizoen (onder voorbehoud van de inschrijvingen).
  • Ploegen die willen spelen, kunnen spelen, van zodra toegelaten door de overheid en Sporta.
  • Ploegen die niet meer willen of kunnen spelen, hoeven niet te spelen. Er volgt geen boete voor forfait.

Wat betekent dit concreet:

  • Van zodra we een beter zicht hebben op wanneer er opnieuw volleybalwedstrijden toegelaten zijn, zullen we jullie vragen om ons te laten weten of je ploeg al dan niet opnieuw zal starten.
  • De wedstrijden tussen deze ploegen zullen doorgaan volgens de huidige kalender.

Eventueel kunnen er extra wedstrijden in onderling overleg georganiseerd worden. Deze moeten steeds aan ons worden doorgegeven. De wedstrijden van de ploegen die niet meer willen spelen, worden geschrapt.

Verdere concrete info volgt nog van zodra de herstart van de wedstrijden in zicht komt.

 

Kalender

! Momenteel worden er owv de coronacrisis GEEN wedstrijden gespeeld!


 

Klassement

 

Volleybalteams welkom!

We kijken altijd uit naar nieuwe, recreatief ingestelde volleybalploegen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Klik hier, ontdek waarom je bij Sporta zou inschrijven en laat je overtuigen door de getuigenissen van andere teams!

Meedoen?

Goede beslissing! Zet meteen de eerste stap, mail voor eind mei naar volleybal@sporta.be, maak je interesse kenbaar en wij bezorgen je de nodige informatie om het volgende seizoen te kunnen deelnemen.