Het toppunt van recreatief volleybal

... is meedoen aan een spontaan volleybalternatief. Sporta-volleybal serveert Vlaams-Brabantse zestallen een recreatieve competitie waar er een gezonde competitiegeest in de lucht hangt, maar waar fair play en wederzijds respect de zwaartepunten zijn. Volleybal moet vooral heel leuk blijven. Typisch Brabants: alle teams zijn gemengd, zodat het nóg nadrukkelijker om dat spelplezier draait!

Concreet kan je in een Sporta-reeks van jouw niveau vrijuit volleyballen. Een competitieclub die een ploeg recreatieve spelers samen krijgt, een groep volleybalvrienden die een gelegenheidsteam vormt, een collegacollectief… ieder zestal dat zin heeft in een plezierige pot volley tegen faire tegenstanders vindt hier een volleybaluTOPie!

Na overleg met de Sporta-raad Volleybal neemt Sporta de beslissing om de reguliere competities en de bekercompetities van Sporta-Volleybal Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant definitief stop te zetten. 
Ook de bekeruitreikingen van Volleybal Antwerpen en Volleybal Limburg worden geannuleerd.

Of de 2 recreatieve tornooien (eindeseizoensbijeenkomst en Hubevo-tornooi) van Sporta-Volleybal Vlaams-Brabant doorgaan, wordt later beslist.

Na 1 april zal er ook een beslissing genomen worden over een eventuele kampioenstitel, stijgers en dalers. We brengen jullie hiervan nog op de hoogte.
We betreuren deze beslissing te moeten nemen, maar de gezondheid van de spelers, speelsters, supporters, vrijwilligers en scheidsrechters zijn prioritair.

 

Kalender


 

Klassement

Volleybalteams welkom!

We kijken altijd uit naar nieuwe, recreatief ingestelde volleybalploegen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Klik hier, ontdek waarom je bij Sporta zou inschrijven en laat je overtuigen door de getuigenissen van andere teams!

Meedoen?

Goede beslissing! Zet meteen de eerste stap, mail voor eind juni naar volleybal@sporta.be, maak je interesse kenbaar en wij bezorgen je de nodige informatie.