Het toppunt van schoolvolleybal

... is jouw school de Kardinaalsbeker bezorgen. De Kardinaalsbeker is de Heilige Graal voor volleyballende scholen uit heel Vlaanderen. Vanaf januari barst de pontificale clash in alle vriendschappelijkheid los. Op woensdagnamiddag veranderen de turnzalen in een interscolaire arena, waar  leerlingen uit alle jeugdcategorieën hun volleybalkunsten voor één keer buiten clubverband showen.

Kalender & uitslagen 2021

Ook voor deze editie zullen we jullie moeten teleurstellen. Omwille van de maatregelen tegen Covid-19 en het nog steeds onvoorspelbare verdere verloop hiervan heeft Sporta besloten om dit schooljaar de Kardinaalsbeker Volleybal niet te organiseren. We betreuren deze beslissing te moeten nemen, maar de studies van de spelers en speelsters en de gezondheid van hen, supporters, vrijwilligers en scheidsrechters zijn prioritair.

We hopen jullie opnieuw te mogen verwelkomen van zodra dit weer op een ‘normale en gezonde’ manier georganiseerd kan en mag worden.

Intussen moedigen we iedereen aan om te blijven bewegen. Ga buiten zeker een luchtje scheppen om te lopen, fietsen, wandelen, rolschaatsen, …

We blijven duimen voorieders goede gezondheid. Stay safe!