Het toppunt van volleybalinformatie

... staat te lezen in de Wekelijkse Mededeling. Die valt iedere competitiespeler en clubbestuurder aan met een interessante informatiesmash. Daar staat alles in waar je als Antwerpse Sporta-volleyballer graag de receptie voor bovenhaalt: speelschema’s, administratieve info, weetjes, bekerwedstrijden, verplaatste wedstrijden etc.

 

Verbod volleybaltrainingen en neutralisatie competitie (28/10/20)

Vanaf middernacht gaan nieuwe maatregelen in. Er mag niet meer gevolleybald worden (geen trainingen, geen wedstrijden) .

Gezien het onvoorspelbare verloop van de coronacrisis, de vele onzekerheden en de bezorgdheden en moeilijkheden bij verschillende ploegen heeft de Sporta-raad Volleybal Antwerpen op 27/10/20 onderstaande beslissingen genomen:
1) Annulatie bekercompetitie
2) Neutralisatie competitie
(Voor meer info raadpleeg WM13)

 

Stilleggen beker-en competitiewedstrijden (12/10/20)

Vanaf 14 oktober schakelt de sportsecotr over naar code oranje. Dit wil zeggen dat er vanaf dan geen volleybalwedstrijden meer gespeeld mogen worden tot ten minste het einde van de herfstvakantie. Verdere info volgt.
 

Maatregelen sportaccommodaties (doorlopende update)

Zijn de douches toegankelijk? Is de cafetaria open? Zijn er nog belangrijke richtlijnen waarvan wij als bezoekende ploegen op voorhand op de hoogte moeten zijn?
Via deze link kan je per sporthal het antwoord op deze vragen raadplegen!
(Opgelet: de thuisploeg is verantwoordelijk voor het doorgeven van de informatie over zijn sportaccommodatie. Dit kan via dit formulier )

 

Coronagids voor de organisatie van wedstrijden (9/9/20)

Om de wedstrijden zo coronaproof mogelijk te laten plaatsvinden, stelden we een coronagids op met de richtijnen die bij de wedstrijden gevolgd moeten worden . We verzoeken de clubs om deze maatregelen kenbaar te maken bij alle betrokkenen en hen te wijzen op hun verantwoordelijkheid. Samen houden we het veilig!

Aangezien er voor elke sportaccommodatie verschillende richtlijnen kunnen gelden, vult de thuisploeg minstens 1 week voor zijn eerste thuiswedstrijd en indien er wijzigingen zijn dit formulier in zodat de bezoekers  op de hoogte zijn van het al dan niet beschikbaar zijn van kleedkamers en douches, een cafetaria, het al dan niet toelaten van toeschouwers en andere info over de accommodatie die belangrijk is voor de uitploeg met betrekking tot corona. Gebruikers van SL en BOR hoeven dit niet in te vullen.
De antwoorden worden gepubliceerd op de website zodat de bezoekers dit te allen tijde kunnen raadplegen

 

Opschorting beker-en competitiewedstrijden (30/7/20)

Aangezien er in de provincie Antwerpen ten minste de komende 4 weken zeer strikte regels gelden wat betreft sportbeoefening, er ook al enkele sporthallen de deuren opnieuw sluiten en de gezondheid en veiligheid voor iedereen primeert, heeft de Sporta-raad Volleybal Antwerpen op 30/7/20 beslist om alle beker-en competitiewedstrijden van Sporta-Volleybal tot en met zondag 27/9 (KW3) op te schorten. 
In de hoop en de veronderstelling dat er in september opnieuw mag getraind worden, willen we op die manier de nodige voorbereidingstijd garanderen.
In WM1 (menu: mededelingen) kan je de nodige info lezen in verband met de herplanning van de uitgestelde wedstrijden. De kalender hieronder werd ook in die zin aangepast.
We beseffen dat deze omstandigheden terug de nodige flexibiliteit van clubs en spelers vraagt, maar hopen op jullie begrip.