Het toppunt van recreatief volleybal

.. is meedoen aan een spontaan volleybalternatief. Decennialang al serveert Sporta sinjoren een recreatieve volleybalcompetitie. Er hangt een gezonde competitiegeest in de lucht, maar fair play en wederzijds respect zijn de zwaartepunten. Volleybal is hier vooral heel leuk en dat moet zo blijven.

Concreet kan je in een Sporta-reeks van jouw niveau vrijuit volleyballen. Een competitieclub die een ploeg recreatieve spelers samen krijgt, een groep volleybalvrienden die een gelegenheidsteam vormt, een collegacollectief… ieder zestal dat zin heeft in een plezierige pot volley tegen faire tegenstanders vindt hier een volleybaluTOPie!

 

!Corona-update!

Omwille van de coronacrisis wordt de bekercompetitie geannuleerd en de reguliere competitie 2020-2021 geneuraliseerd.
Er zullen bijgevolg geen stijgers of dalers zijn. We starten volgend seizoen in principe met dezelfde indeling als dit seizoen (onder voorbehoud van de inschrijvingen).

 

Kalender / Klassement

! Omwille van de coronacrisis worden er geen wedstrijden gespeeld en wordt er geen klassement opgemaakt!

 

 

Nieuwe volleybalteams welkom!

We kijken altijd uit naar nieuwe, recreatief ingestelde volleybalploegen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Ontdek hier waarom je bij Sporta zou inschrijven en laat je overtuigen door de getuigenissen van andere teams!

Meedoen?

Goede beslissing! Zet meteen de eerste stap, mail voor eind april naar volleybal@sporta.be, maak je interesse kenbaar en wij bezorgen je de nodige informatie zodat je volgend seizoen kan deelnemen.