Het toppunt van recreatieve tafeltenniscompetitie

... zijn clubteams die elkaar alle hoeken van de tafel laten zien en voor, tussen en na de match het strijdpallet begraven. In de Oost-Vlaamse interclubcompetitie zijn er meerdere afdelingen, die zijn ingedeeld op basis van de sterkte (klassementswaarde) van elke ploeg. Wie kampioen speelt in een afdeling kan stijgen. De voornaamste ambitie blijft echter dat elke speeldag joviaal en in vriendschappelijke verstandhouding verloopt.

Senioreninterclub

Volwassenen spelen in teams van drie spelers, die allemaal tegen elkaar spelen. Na de individuele wedstrijden sluit een dubbelspel de wedstrijddag af.  In totaal staan er dus elke week tien wedstrijden op het programma, telkens naar drie gewonnen sets van elf punten.

Jeugdinterclub

Het jonge geweld ontplooit zich ’s zaterdags eveneens in poulevorm. Hoe meer punten, hoe hoger je uitkomt in de eindranking.

Mastersinterclub

40-plussers zijn ware grootmeesters. In duoteams zijn zij elke week te bewonderen gedurende vier enkelwedstrijden en één dubbelspel. Een match wordt gespeeld naar twee gewonnen sets van 21 punten met handicapsysteem (verschil in klassement = aantal punten voorgift). Invallers zijn toegestaan, maar er moet minstens één basisspeler spelen.

Vragen over interclub

Interclubverantwoordelijke
Guy Meerschaut
Tel. 0474/88.59.74
Stationsplein 19a Bus 0102
9100 Sint-Niklaas


Alle uitslagen, tussenstanden, wedstrijdkalenders en de inschrijvingsregistratie vind je terug op TTOnline.