Het toppunt van recreatieve tafeltenniscompetitie

... zijn clubteams die elkaar alle hoeken van de tafel laten zien en voor, tussen en na de match het strijdpallet begraven. In de Antwerpse interclubcompetitie zijn er meerdere afdelingen, die zijn ingedeeld op basis van de sterkte (klassementswaarde) van elke ploeg. Wie kampioen speelt in een afdeling kan stijgen. De voornaamste ambitie blijft echter dat elke speeldag joviaal en in vriendschappelijke verstandhouding verloopt.

Senioreninterclub

Volwassenen spelen in teams van drie spelers, die allemaal tegen elkaar spelen. Naast de individuele wedstrijden, spelen beide teams nog een dubbelspel. In totaal staan er dus elke week tien wedstrijden op het programma, telkens naar drie gewonnen sets van elf punten.

Jeugdinterclub

Het jonge geweld ontplooit zich tijdens de eerste helft van het jaar in een voorronde, die volgens een poulesysteem verloopt. Op basis van de punten die de teams daarin verzamelen, worden de play-offpoules gevormd. Die starten gelijktijdig met een nieuw jaar en zullen uiteindelijk de eindranking opleveren.

Vragen over interclub

Interclubleider 
Philippe Rongé
Tel. 0473/47.70.95
Alle vragen over de interclub: tt.interclub.antwerpen@sporta.be

Beker van Antwerpen

De beker van Antwerpen is een wisselbeker die per interclubreeks aansluit op de interclubcompetitie. Alle ploegen kunnen kosteloos en vrij deelnemen. Een eerlijk handicapsysteem biedt spelers de gelegenheid om tegen ploegen uit verschillende reeksen uit te komen op een evenwaardige manier. Vragen over de beker van Antwerpen mag je gerust stellen aan Philippe Rongé .

Alle uitslagen, tussenstanden en rankings op TTOnline