Het toppunt van een sportieve levensstijl

... is deelnemen aan sportieve activiteiten. En ook daarvoor kan je bij Sporta terecht. Een greep uit ons eminente activiteitengamma:

9 georganiseerde sporttakken

Badminton, basketbal, gymnastiek + dans, jogging, judo, tafeltennis, tennis, volleybal en zwemmen. Voor al die sporten heeft Sporta een puntgaaf recreatief aanbod op maat van het sportlandschap uitgewerkt. Hier lees je er alles over.

Sublieme jongerenkampen in winter en zomer

Al dikwijls gekopieerd, maar nog nooit geëvenaard zijn ze, de Sporta-kampen. Avonturiers, sportfreaks, creatievelingen, jongeren met een beperking, cultuursnuivers... allemaal vinden ze hun droomkamp op www.sportakampen.be. Leden van Sporta-federatie krijgen een topkorting!

Mon Ventoux

Dé uitdaging van het jaar voor wielertoeristen of pedaalridders in wording. Jaarlijks rijden duizenden mensen hun stalen ros over de kale knikker van de mythische Mont Ventoux. In aanloop naar die heroïsche klim, begeleidt Sporta hen acht maanden lang met maatgemaakte trainingsschema's en tot in de puntjes georganiseerde oefenritten. Letterlijk een topevent! Check www.monventoux.be.

2 Spots-centra boordevol actie

Voor een teambuilding, sportstage, sportdag, een actievakantie of gewoon een sportief dagje uit heb je met het Sporta-spot van Tongerlo en de Sporta-Beachclub in Maaseik keuze uit twee topspots. Pittige actie in de parel der Kempen, spetterende watersportfun in het paradijselijke Maasland. Sporta-leden verblijven aan reductietarief! Alle info op www.sporta.be .