Multi SkillZ

Multi SkillZ, een ideaal vervolg op Multimove, is de manier bij uitstek om kinderen van 5 tot 12 jaar hun motorische vaardigheden verder uit te bouwen. Deze sporttakoverschrijdende vorm van multisport vormt een mooie basis en perfecte aanvulling van elke sport.

Via energieke sportsessies vol dynamische beweegopdrachten, samenspel en plezier worden kinderen gek gemaakt van bewegen. De Multi SkillZ aanpak is wetenschappelijk onderbouwd en laat elk kind schitteren:

Multi SkillZ richt zich tot kinderen die:
- de weg naar de sportclub (nog) niet hebben gevonden
- nood hebben aan spelplezier en beweegvreugde
- hun motorische vaardigheden (verder) willen ontwikkelen
- al lid zijn van een sportclub, maar nood hebben aan extra uitdagingen en motorische prikkels om (nog) meer plezier te beleven en hun sportvaardigheden te optimaliseren.

Check dit filmpje over Multi SkillZ in de Kim Clijsters Academy, en neem een kijkje op www.multiskillz.com en je bent helemaal in to Multi SkillZ!

Wil jij samen met ons kinderen gek maken van bewegen?

- Ben je actief in een sportclub, een school, een gemeente, een stad, een privé-sportorganisatie of zelfstandige en wil je het sportaanbod verruimen en meer kinderen in beweging zetten via Multi SkillZ lessenreeksen? Word dan één van onze 10 Start-ups en start een Multi SkillZ Academy met onze doorgedreven ondersteuning! 
- Ben je trainer in een Sporta-clubs en wil je Multi SkillZ in je trainingen integreren om ze kwaliteitsvoller te maken? Schrijf je in voor het clubpakket en volg één van onze introductieopleidingen
- Ben je LO-leerkacht en wil je Multi SkillZ aan bod laten komen op jouw sportdag? Contacteer ons!
- Wil je eerst meer te weten komen over Multi SkillZ en eens proeven van een Multi SkillZ praktijksessie. Schrijf je dan in voor één van onze introductieopleidingen.

Multi SkillZ Inspiratiedag

Op 11 februari organiseerden we de 3de editite van de Multi SkillZ Inspiratiedag voor alle geïnteresseerden uit de sportsector om Multi SkillZ te ontdekken en te beleven. Bij downloads vind je de powerpointpresentatie.