Multimove

Multimove is een gevarieerd bewegingsprogramma waar kleuters aan de hand van twaalf cruciale bewegingsvaardigheden hun beweegvaardigheid bijschaven. Omdat die ‘moves’ losstaan van een sporttak, pint het kind zich nog niet vast aan één sport, zodat het zelf kan ontdekken welk soort sport hij of zij het liefste doet.  

Ondersteuning

Sporta-clubs, die multimove in hun bewegingsaanbod integreren, alleen of in samenwerking met (een) andere sportclub(s) en/of sportdienst(en) uit de regio en door Sport Vlaanderen officieel erkend zijn als multimove-aanbieder, krijgen extra hulp.

In onze clubvoordelengids vind je onderstaande voordelen met betrekking tot Multimove terug.
- €200,00 terugbetaling van didactisch materiaal
- 12 gratis strandballen of 100 gratis ballonnen
- 50% terugbetaling van het cursusgeld voor Multimovebegeleider

De kinderen en lesgevers kan je aansluiten aan het voordelige M-tarief dat slechts €5/jaar bedraagt. Hiermee zijn zij verzekerd voor BA en LO.

Bovendien biedt Sport Vlaanderen gratis lesgevershulp aan! Als multimove een nieuw initiatief is voor jullie en je dat via de gemeentelijke sportdienst aanvraagt, kom je in aanmerking voor een gratis financiering van een gekwalificeerde lesgever gedurende tien lessen. Bekijk de uitgebreide info op https://www.sport.vlaanderen/lokale-besturen/ondersteuning/lesgeversondersteuning

 

Opleidingen en bijscholing voor multimovebegeleiders

Wil je een multimoveopleiding in jouw gemeente laten doorgaan? Neem dan contact op met federatie@sporta.be

Meer info

Surf naar www.multimove.be en ontdek:

- Waar je kan multimoven

- Voorleesboekje Moovie is jarig

- Beweegkalender

- Tips voor ouders

- Multimove-lied

- Multimovewebwinkel