Zoek en vind!

Omdat we weten dat het niet altijd vanzelfsprekend is om een Multi SkillZ-coach te vinden om Multi SkillZ te geven in jouw academy, op jouw sportdag of op jouw sportkamp of om als Multi SkillZ-coach ergens aan de slag te gaan, ondersteunen we je graag!
Hieronder vind je zoekertjes van zowel verenigingen die een coach zoeken als van coaches die een vereniging zoeken.

Om je zoekertje te plaatsen mail je alle nodige gegevens naar multiskillz@sporta.be en wij plaatsen het hieronder.
Gelieve je naam als coach of sportvereniging, regio, tijdstip training/kamp/sportdag, contactgegevens en eventueel een omschrijving te vermelden.
 

Voetbalito zoekt verschillende Multi SkillZ coaches om op hun zomerstages Multi SkillZ te geven. deze stages gaan door op verschillende plaatsen in Vlaanderen. Het aanbod vind je terug op www.voetbalito.be. Heb jij daar zin in? Contacteer dan info@voetbalito.be .

 

Wij zijn op zoek naar een coach die het team in het Waasland (Beveren en Zwijndrecht) zou willen versterken voor lessen of kampen. Voornamelijk iemand die zou willen uitgroeien tot head coach (momenteel zeker op een woensdag 14u-16u en zaterdag 9u12u en mogelijks op zondag , maar hier kunnen we aanpassen naargelang de mogelijkheden). Interesse? Laat iets weten via nick@multiskillz.com

 

 

Spijtig, momenteel is er geen Multi SkillZ coach op zoek naar een plaats om aan de slag te gaan.  

 

Je kids willen aan Multi SkillZ doen?

Via deze locatiezoeker vind je een overzicht van alle verenigingen die Multi SkillZ aanbieden zodat je dicht bij huis je kids in beweging kan zetten!