Bijscholingen

Levenslang leren is ook binnen judo een absolute must. De Sporta-raad wil dan ook, in samenwerking met de commissies, regelmatig interessante en nuttige bijscholingen aanbieden aan haar leden. Zo organiseren we niet alleen regelmatig een scheidsrechterscursus, maar frissen we ook het wedstrijdreglement op wanneer nodig. Daarnaast organiseren we ook bijscholingen in die zich richten op lesgeven aan een bepaalde doelgroep, bijvoorbeeld judo voor kinderen en G-judo, en bijscholingen die specifieke technieken uitdiepen, zoals wedstrijdjudo, spelvormen in judo en nog vele andere.
De Sporta-raad Judo bouwt intensief samenwerkingen met andere federaties uit. Hierdoor kunnen onze judoka ook deelnemen aan activiteiten van andere federaties, zoals tornooien, maar ook bijscholingen. Bij VTS kan je je zo inschrijven om een trainersdiploma in de risicogevechtsporten te behalen en bij VVA kan je deelnemen aan een van hun bijscholingsactiviteiten.
Neem zeker een kijkje op onze kalender voor een interessante bijscholing die bij je past.
Heb je zelf een leuk idee voor een bijscholing of krijg je de vraag van judoka’s in jouw club, laat het ons zeker weten.

  1. 11 mei
Introductie Multi SkillZ: 360°skillers vormen in de sport

Tijdens deze introductiesessie voor trainers, maak je kennis met verschillende inzichten van Multi SkillZ. De veelzijdige en specifieke ontwikkeling van skills in het vormen van 360° sporters. Daarnaast kom je meer te weten over de visie en opbouw van de oefenstof, krijg je praktische tips om Multi SkillZ te integreren in je trainingen.