Het toppunt van tijdsregistratie

... is een tijdsregistatiesysteem huren dat de uitslag van jouw sportevent vlot, juist en snel verwerkt. Een deskundige tijdsregistrator van Sporta komt op jouw activiteit een modern en betrouwbaar tijdsregistratie installeren, bedienen en weer afbreken. Dankzij een chip die in de borstnummers zit en een registratiemat die het signaal accuraat verwerkt, loopt de uitslag letterlijk vanzelf binnen. Zonder dat iemand van het organisatieteam er iets voor moet doen.

Daarbij passend, bieden we ook een duidelijk zichtbare, digitale tijdsklok aan om aan de meet te zetten. Zo leest elke finisher direct zijn of haar eindtijd af. 

Tijdsregistratiesysteem huren

Iedereen kan onze tijdsregistratie huren. Jogclubs, scholen... eender welke organisator van een sportactiviteit met uitslagenverwerking. De huurprijs hangt af van het aantal deelnemers:

  • Minder dan 500 deelnemers: €400

  • tussen 500 en 1000 deelnemers: €500

  • Tijdsklok erbij: + €50

  • Koop je eigen gepersonaliseerde borsnummers voor slechts 2 euro per nummer

Je kan ook nummers lenen bij Sporta, hiervoor wordt een waarborg van € 100 gevraagd

per verloren nummer wordt er 2 euro afgehouden van de waarborg, de rest wordt teruggestort.

Verwacht je meer dan 1000 deelnemers? neem contract op met jogging@sporta.be en dan maken wij een voorstel op maat.

Ben je Sporta-club en organiseer je een recreatief loopevent? Overweeg dan zeker om in te stappen in onze Sporta-Runs. Dan kan je namelijk het volledige tijdsregistratiesysteem met tijdsklok huren voor slechts €150! Check daarvoor deze website.

Neem gerust contact op via jogging@sporta.be voor vragen of als je het systeem wil gebruiken. Dan regelen we alles persoonlijk met jou!