Het toppunt van recreatief …

Gymspektakel

...is totaal ontspannen jouw strafste toeren tevoorschijn toveren op een recreatieve gymnastiekwedstrijd. Of je nu uitblinkt in de gracieuze stijlfiguren van de acrogym, op de gevarieerde artistieke gymnastiektoestellen of in de stuiterende buitelingen van de tumbling en de trampoline; op onze relaxte gymnastiekmeetings verdient iedere gymnast  zijn of haar toppunt.

Danssensatie

...is samen met jouw dance crew het kot afbreken. Jouw stijl, jouw moves, jouw toppunt. Dat willen we zien op onze demo dance meetings. Steel de show en pak uit met een eigenzinnige act, waarvan zelfs de stijfste hark gaat grooven, shaken en swingen. Elegantie en sensatie ten top!

 

 

Kalender

  1. 07 mrt
Recreatieve wedstrijd AG GEANNULEERD
De Zoest - Achterstraat 32, 2980 Zoersel

  1. 21 mrt
Recreatieve wedstrijd MT, DMT & airtrack GEANNULEERD
Sporta Spot kempen, Geneinde 2; 2260 Tongerlo

Verwonder het publiek met jouw capriolen en heers in het luchtruim. De trampoline en airtrack zorgen voor extra veerkracht.

  1. 28 mrt
GEANNULEERD Recreatieve wedstrijd acrogym
De sporthal - Lostraat 48A, 2220 Heist-op-den-Berg

Balanceren of gebalanceerd worden, that's the question. Spannen die spieren en de acrobatische hoogstandjes komen vanzelf wel.

  1. 10 apr
GEANNULEERD Recreatieve Danswedstrijd
CC De Biekorf - Stationsstraat 23, 9280 Lebbeke

Deze wedstrijd gaat niet door omwille van de Corona-maatregelen.

  1. 25 apr
Recreatieve wedstrijd AGD AGH
Sporthal Heist-op-den-Berg - Lostraat 48a - Heist-op-den-Berg

De vloer ligt, de brug en het rek hangen, de balk steunt en de sprong staat. Nu nog lenig volk dat er turnkunsten op toont.

  1. 02 mei
Recreatieve wedstrijd Tumbling
De Zoest - Achterstraat 32, 2980 Zoersel

Toon je tuimeltricks op volle toeren en wentel jezelf in de vriendschappelijke sfeer van ons tumblingtreffen. De recreatieve flik in jouw flak, de