Het toppunt van recreatief volleybal

.. is meedoen aan een spontaan volleybalternatief. Decennialang al serveert Sporta sinjoren een recreatieve volleybalcompetitie. Er hangt een gezonde competitiegeest in de lucht, maar fair play en wederzijds respect zijn de zwaartepunten. Volleybal is hier vooral heel leuk en dat moet zo blijven.

Concreet kan je in een Sporta-reeks van jouw niveau vrijuit volleyballen. Een competitieclub die een ploeg recreatieve spelers samen krijgt, een groep volleybalvrienden die een gelegenheidsteam vormt, een collegacollectief… ieder zestal dat zin heeft in een plezierige pot volley tegen faire tegenstanders vindt hier een volleybaluTOPie!

 

Kalender

Klassement

In de reeks D1 geeft Een Twee Drei algemeen forfait.

De klassementen van de voorbije jaren vind je onderaan deze pagina onder 'downloads'.

Eindronde

Naast de jaarlijkse eindrondes tussen de A- en B-reeksen in de verschillende afdelingen, zal er zowel bij de dames als bij de heren ook een wedstrijd plaatsvinden tussen de voorlaatste van 1ste afdeling en de 2de van 2de afdeling. De winnaar van deze wedstrijd speelt het seizoen erop in 1ste afdeling.
In totaal worden er dus 7 eindrondewedstrijden gespeeld. Noteer alvast volgende datum:
- 19/04/2019: Schoten: eindronde dames
- 19/04/2019: Mavoc: eindronde heren

 

Nieuwe volleybalteams welkom!

We kijken altijd uit naar nieuwe, recreatief ingestelde volleybalploegen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Sla je slag, speel mee en krijg een matchbal als welkomstgeschenk. Je vrienden overtuig je zo:

 
  • Check en deel onze flyer en laat zien in wat voor (h)eerlijke recreatieve volleybalcompetitie jij jouw slagen slaat of wil slaan
  • Hang onze affiche uit in de cafetaria, de sporthal, het schoolprikbord of andere hotspot

Meedoen?

Goede beslissing! Zet meteen de eerste stap, mail voor eind april naar volleybal@sporta.be, maak je interesse kenbaar en wij bezorgen je de nodige informatie.