Bijscholingen

Levenslang leren is ook binnen judo een absolute must. De Sporta-raad wil dan ook, in samenwerking met de commissies, regelmatig interessante en nuttige bijscholingen aanbieden aan haar leden. Zo organiseren we niet alleen regelmatig een scheidsrechterscursus, maar frissen we ook het wedstrijdreglement op wanneer nodig. Daarnaast organiseren we ook bijscholingen in die zich richten op lesgeven aan een bepaalde doelgroep, bijvoorbeeld judo voor kinderen en G-judo, en bijscholingen die specifieke technieken uitdiepen, zoals wedstrijdjudo, spelvormen in judo en nog vele andere.
De Sporta-raad Judo bouwt intensief samenwerkingen met andere federaties uit. Hierdoor kunnen onze judoka ook deelnemen aan activiteiten van andere federaties, zoals tornooien, maar ook bijscholingen. Bij VTS kan je je zo inschrijven om een trainersdiploma in de risicogevechtsporten te behalen en bij VVA kan je deelnemen aan een van hun bijscholingsactiviteiten.
Neem zeker een kijkje op onze kalender voor een interessante bijscholing die bij je past.
Heb je zelf een leuk idee voor een bijscholing of krijg je de vraag van judoka’s in jouw club, laat het ons zeker weten.

  1. 16 mrt
Opleiding Multi SkillZ Clubpakket Lokeren
Sport- en jeugdcomplex - Sportlaan 2, 9160 Lokeren

Ben jij jeugdtrainer en wil je je wekelijkse trainingen kwaliteitsvoller maken? Wil je de kinderen uit jouw sportclub motorisch vaardiger maken en hen (nog) meer plezier laten beleven zodat zij op alle vlakken beter worden in hun sport? Volg dan deze bijscholing, geniet van de voordelen en integreer Multi SkillZ in jouw clubtraining!

  1. 16 mrt
Opleiding Multi Skillz Clubpakket Tienen
Hal 3 sportcentrum Houtemveld - sporthalstraat, 3300 Tienen

Geeft Multi SkillZ meer beleving & succes in mijn sporttak? Hoe zijn deze oefeningen opgebouwd? Welk materiaal heb ik nodig? Ontdek het, schrijf je snel in voor deze bijscholing en integreer Multi SkillZ in jouw trainingen!

  1. 14 sep
Opleiding Multi Skillz Clubpakket regio Lier-Mechelen
Sportcomplex Het Veld - Schildebaan 22b, 2240 Zandhoven

Geeft Multi SkillZ meer beleving & succes in mijn sporttak? Hoe zijn deze oefeningen opgebouwd? Welk materiaal heb ik nodig? Ontdek het, schrijf je snel in voor deze bijscholing en integreer Multi SkillZ in jou trainingen!

  1. 14 sep
Opleiding Multi Skillz Clubpakket Roeselare
Rista - Wervikhovestraat 7, 8800 Roeselare

Geeft Multi SkillZ meer beleving & succes in mijn sporttak? Hoe zijn deze oefeningen opgebouwd? Welk materiaal heb ik nodig? Ontdek het, schrijf je snel in voor deze bijscholing en integreer Multi SkillZ in jou trainingen!