Aanbod VTS

Wil je jezelf opleiden tot trainer gymnastiek of dans en zo een erkend trainersdiploma halen? Als gediplomeerd trainer sta je garant voor superfijne en kwalitatieve lessen en geef je de turn- of dansvibes door aan je sporters. Je leert de kneepjes van het trainersvak en kan je gymnasten of dansers nog beter begeleiden!

Hieronder vind je alle verschillende opleidingsmogelijkheden voor gymnastiek en dans! Klik op de locatie naar keuze en kom er alles over te weten.

Bovendien betaalt Sporta met veel plezier 50% van je inschrijvingsgeld terug en bovendien ontvang je na het behalen van je diploma een supercoole sporttas.

Gymnastiek

Initiator kleutergym: 

  • De opleiding Initiator Kleutergym is een opleiding die volledig gericht is naar trainers die gymles geven aan kleuters.

Initiator algemene gymnastiek:

  • De opleiding Initiator Gymnastiek is dé basisopleiding voor alle trainers. De opleiding richt zich specifiek op recreatieve en precompetitieve gymnastiek in de disciplines toestelturnen, acro, tumbling en trampoline.

Instructeur B algemene gymnastiek:

  • De opleiding Instructeur B is ideaal voor lesgevers van gevorderde recreanten. Je leert er hoe je de moeilijkere basisvaardigheden kan aanleren aan recreanten en dit in de verschillende disciplines

Dans

Initiator recreatief dansen: 

  • De opleiding Initiator recreatief dansen is dé basisopleiding voor alle danstrainers. De opleiding richt zich specifiek op recreatieve dansers in verschillende stijlen.

Initiator dans in een bepaalde stijl (rolstoeldans, urban dance, jazzdans of standaarddans):

  • Deze opleiding bereidt je voor op het lesgeven in een specifieke stijl.